Voor bedrijfspanden kan het rendabel zijn om het gecontracteerde vermogen (de aansluitwaarde) te onderzoeken. Veel panden hebben onnodig een hoge aansluitwaarde waardoor er geld verloren gaat aan de energierekening. De aansluitwaarde zou verlaagd kunnen worden door uw bedrijfsvoering en energieregelingen optimaal op elkaar af te stemmen. Indien er toch meer verbruikt gaat worden zal de provider het gecontracteerde vermogen automatisch aanpassen zonder dat hierdoor de bedrijfsvoering in gevaar komt.

Je hebt een hoog verbruik, er is onduidelijkheid over terug levering van energie of je hebt erg hoge energiekosten. Maar waar komt dit eigenlijk vandaan? Hoeveel energie wordt er gemiddeld verbruikt en aan welk apparaat? Door inzicht te krijgen in deze gegevens kan er een hoop bespaard worden op energiekosten.

Onze specialisten voeren analyses en metingen uit die inzicht geven in het actuele verbruik en de gehele situatie in beeld brengen. Met deze gegevens wordt de oorzaak van het probleem getraceerd  en kunnen wij u compleet adviseren over de best passende oplossingen.

Heeft u advies nodig? Gebruik dan de knop hier onder.

CONTACT